voetbalzone

Sevilla heeft al spijt: ‘We verliezen met deze transfer het hart van het team’

Gijs Freriks01 aug 2016, 20:51
Laatst bijgewerkt: 01 aug 2016, 20:51
Advertentie

Schalke 04 maakte maandagmiddag de komst van Coke wereldkundig. Die Knappen nemen de 29-jarige rechtsback voor naar verluidt ongeveer drie miljoen euro over van Sevilla, maar sportief directeur Monchi had zijn landgenoot liever niet verkocht.

/

Coke zal op het trainingskamp in Oostenrijk zijn handtekening zetten onder een driejarig contract, want hij is reeds door de medische keuring gekomen. “Het is een moeilijke dag”, zei Monchi tijdens een persconferentie. “Ik heb veel spelers verkocht en bij veel spelers deed ik dat met de nodige twijfel, maar bij deze transfer weet ik zeker dat het niet goed gaat uitpakken en dat we het niet goed hebben gedaan.”

“Ik heb er een nare bijsmaak aan overgehouden, want we hebben bij deze transfer een fout gemaakt. We hebben iemand laten gaan die heel belangrijk is. We verliezen niet alleen een speler, niet alleen een rechtsback en niet alleen een aanvoerder, maar we verliezen het hart van het elftal. Een speler die altijd alles voor de club heeft gegeven “, aldus Monchi. Coke kwam in dienst van Sevilla tot 15 doelpunten en 14 assists in 173 wedstrijden.

Bezig met laden …