voetbalzone

‘Sevilla improviseert en denkt aan zeer bruikbare Luuk de Jong’

Robin Bruggeman29 aug 2017, 22:30
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2017, 22:30
Advertentie

Luuk de Jong kan een transfer naar Girondins Bordeaux inmiddels vergeten, maar de spits van PSV kan wellicht nog wel naar Spanje verkassen. Volgens Estadio Deportivo wil Sevilla de 27-jarige aanvalsleider van de Eindhovenaren mogelijk voor een seizoen huren, met een optie tot koop.

De Andalusiërs hebben echter begrepen van PSV dat de club alleen geïnteresseerd is in het verkopen van De Jong. Die plooien zouden de komende dagen gladgestreken moeten worden om tot een deal te komen. Sevilla heeft zich deze zomer al versterkt met aanvallers zoals linksbuiten Nolito van Manchester City en centrumspits Luis Muriel van Sampdoria.

Estadio Deportivo schrijft dat Sevilla, mede door het vertrek van de van Internazionale gehuurde Stevan Jovetic, nog versterking voor de voorhoede zoekt. Jesús Navas keerde deze zomer ook terug bij de club en mede vanwege zijn goede voorzet ziet de clubleiding wel wat in de kopsterke De Jong, die niet als 'top' wordt aangemerkt, maar wel als zeer bruikbaar. De Jong ligt nog tot medio 2020 vast bij PSV.

Bezig met laden …