voetbalzone

'Sevilla lacht voorstel Koemans Southampton weg en wacht op Arsenal'

Bart Kruyt10 jun 2015, 20:10
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2015, 20:10
Advertentie

De clubs uit Engeland staan in de rij voor Grzegorz Krychowiak. De defensieve middenvelder heeft een sterk debuutseizoen achter de rug bij Sevilla, waarmee hij in zijn eerste jaar direct de Europa League won, en werd al in verband gebracht met Arsenal en Manchester United. Het Southampton van Ronald Koeman schijnt ook serieus te zijn, maar lijkt kansloos.

voetbalzone

Volgens ABC Sevilla heeft Southampton woensdag een officieel bod uitgebracht van twaalf miljoen euro. Dat voorstel werd echter weggelachen door Sevilla: Krychowiak heeft een gelimiteerde afkoopsom van dertig miljoen euro in zijn contract staan. Sevilla weet dat Arsenal dat waarschijnlijk ook niet zal gaan betalen, maar verwacht wel een hoger bod van de Londenaren dan het voorstel dat Southampton heeft gedaan. De Spanjaarden willen zodoende wachten op een bod van Arsenal.

Sevilla heeft Aleix Vidal al voor achttien miljoen euro verkocht aan Barcelona en wil ook weer niet te veel basisspelers kwijtraken. De 25-jarige Krychowiak, een Pools international, werd vorig jaar overgenomen van het Franse Stade Reims. In 32 competitiewedstrijden in de Primera División pakte hij maar liefst dertien gele kaarten.

Bezig met laden …