voetbalzone

Sevilla versterkt zich en lijkt af te zien van komst Twente-smaakmaker

Bart Kruyt15 jun 2014, 21:33
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2014, 21:33
Advertentie

FC Twente lijkt geen rekening meer te hoeven houden met een bod van Sevilla op Dusan Tadic. De Europa League-winnaar werd met de sterspeler van de Tukkers in verband gebracht, maar heeft zich zondag versterkt met Aleix Vidal, net als Tadic een technische vleugelspeler. De Spanjaard wordt overgenomen van Almería; hij moet nog wel medisch gekeurd worden.

Sevilla meldt op de website van de club dat de 24-jarige Vidal inmiddels bij de club is gearriveerd en dat hij maandag onderzocht zal worden door de doktoren. Wanneer er geen problemen aan het licht komen, wordt Vidal de eerste aanwinst van Sevilla voor het nieuwe seizoen. Het is niet bekend voor hoeveel seizoenen hij kan gaan tekenen.

Vidal speelde de laatste drie jaar voor Almería en speelde 116 competitiewedstrijden voor de club, waarin hij 15 keer speelde. Omdat Ivan Rakitic naar Barcelona vertrekt kan Sevilla nog wel een aanvallende versterking gebruiken, maar de kans dat Tadic zal worden aangetrokken lijkt een stuk kleiner te zijn geworden.

Bezig met laden …