voetbalzone

Sevilla wijst eerste bod op De Mul af

13 jan 2009, 20:26
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2009, 20:26
Advertentie
Tom De Mul reageerde onlangs positief op de interesse van Racing Genk, maar vooralsnog is het allesbehalve zeker dat de transfer rond komt. De Belgen plaatsten reeds een bod op de buitenspeler, maar deze werd afgewezen door Sevilla. De voorzitters van beide clubs onderhandelen verder.

De Mul hoopt dat de transfer alsnog rond komt, maar vreest het ergste. De dribbelaar, die nauwelijks in actie komt bij Sevilla, vreesde al dat zijn werkgever hem niet voor een schijntje wil laten vertrekken. “Sevilla heeft destijds vijf miljoen euro betaald aan Ajax”, zei de Belg, die daarom dacht dat hij beter op huurbasis kon vertrekken. Genk wil De Mul echter kopen.

Op de officiële website zegt Genk goede hoop te hebben dat de overgang nog afgerond kan worden. “De onderhandelingen lopen momenteel op het niveau van beide voorzitters”, luidt een verklaring. “Er is dus op dit moment zeker nog geen sprake van een definitieve afwijzing van de transfer.” Ook de komst van Stein Huysegems (FC Twente) is nog niet uit het hoofd gezet.
Bezig met laden …