voetbalzone

Shaqiri: ‘Ik hoop maar dat Puma geen condooms gaat produceren’

Erik van Dam20 jun 2016, 13:29
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2016, 13:29
Advertentie

De ontmoeting tussen Frankrijk en Zwitserland leverde weinig spektakel op en geen doelpunten, maar wel vier gescheurde shirts. Het leidde tot veel opmerkingen op social media en enkele reacties vanuit het Zwitserse kamp. Xherdan Shaqiri had zonder twijfel de scherpste opmerking in huis.

/

“Waar het door kwam dat die shirts stuk gingen? Ja, moeilijk te zeggen. Ik hoop maar dat Puma niet besluit om condooms te gaan produceren”, lachte Shaqiri in gesprek met Blick. Teamgenoot Granit Xhaka moest twee keer een nieuw tenue aantrekken om de wedstrijd door te komen en Admir Mehmedi en Breel Embolo hielden het ook niet tot het einde vol met hun shirt.

“Er waren wel wat problemen mee, ja”, reageerde Embolo. “De shirts leken er niet helemaal klaar voor, wij gelukkig wel.” Een woordvoerder van Puma liet al aan The Guardian weten dat vijf landenteams samen al tien wedstrijden speelden in shirts van Puma. “En die leverden geen problemen op. We zijn nu bezig met een onderzoek en als we eruit zijn, laten we het weten.”

Bezig met laden …