voetbalzone

‘Shaqiri naar Dortmund? Misschien werkt er een waarzegger bij BILD’

Peter Nusselder30 mei 2013, 10:43
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2013, 10:43
Advertentie

Het Duitse BILD kwam woensdag met de mededeling dat spits Robert Lewandowski dan wellicht naar Bayern München vertrekt, maar dat BVB in ruil voor de Pool wil kunnen beschikken over één of zelfs twee spelers van de Duits kampioen. Naast centrumaanvaller Mario Mandzukic werd Xherdan Shaqiri genoemd; de Zwitser zou de opvolger moeten worden van Mario Götze.

/

Erdin Shaqiri, de broer en zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder, laat echter weten dat de grootste krant van Duitsland zich bij de berichtgeving over de mogelijke transfers niet op feiten baseerde. “Het zijn allemaal slechts theorieën. Of de reporters weten meer dan ik, of er werkt een waarzegger bij BILD, die dingen in de toekomst kan zien waar zelfs de clubs en de spelers nog niks van weten.”

“Voor Xherdan is er geen reden om te verkassen”, vervolgt de belangenbehartiger in gesprek met Blick. “Bij Bayern behoort hij tot de eerste veertien spelers en hij is een potentiële basisspeler.” De spelverdeler zou bij Borussia goed in het systeem van trainer Jürgen Klopp passen, maar Josep Guardiola denkt als nieuwe coach van Bayern ook uitstekend gebruik te kunnen maken van Shaqiri.

Bezig met laden …