voetbalzone

Shearer van repliek gediend: ‘Vertel me dan gewoon op welke positie!’

Peter Nusselder04 jan 2016, 08:39
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2016, 08:39
Advertentie

Voormalig topspits Alan Shearer vraagt zich af of Arsenal de titelstrijd in de Premier League kan volhouden. De oud-topscorer van onder meer Blackburn Rovers en Newcastle United vindt de selectie van trainer Arsène Wenger niet breed genoeg. Olivier Giroud vindt dat onzin.

voetbalzone

De Franse aanvaller is het niet eens met de 63-voudig Engels international, die heeft laten doorschemeren dat the Gunners zich zouden moeten versterken met een centrumverdediger, een controlerende middenvelder en een spits. Giroud daarentegen ziet geen plekken die onderbezet zijn in Wengers spelersgroep. “Vertel me waar! Vertel me dan gewoon op welke positie! Dan leg ik uit waarom dat niet het geval is”, geeft Giroud aan in de Engelse media.

Als voorbeeld noemt de aanvaller zijn eigen linie. “Danny Welbeck is over anderhalve maand weer terug, Theo Walcott kan in de punt spelen en Joel Campbell doet het bij het Costa Ricaans elftal ook goed in de voorhoede. We hebben een oplossing, ook als ik minder speel of geblesseerd ben. Ik ben met Montpellier landskampioen geworden en weet dat je talent, maar ook een beetje geluk nodig hebt.”

Bezig met laden …