voetbalzone

Sheridan lijkt tweede interland in 48 uur te spelen na afhaken Doyle

Erik van Dam11 aug 2010, 17:13
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2010, 17:13
Advertentie

Kevin Doyle heeft zich woensdag, op de dag van de oefeninterland van Ierland tegen Argentinië, geblesseerd afgemeld voor de wedstrijd. De spits van Wolverhampton Wanderers kwam niet door een fitheidtest heen en zal daarom niet in actie komen tegen de Zuid-Amerikanen. De meest logische vervanger is Cilian Sheridan, die op twee interlands staat.

Normaal gesproken vormt Doyle voorin een koppel met Robbie Keane, maar het lijkt erop dat Sheridan er woensdagavond zal staan voor zijn derde A-interland. De 21-jarige aanvaller van Celtic, die vorig seizoen werd verhuurd aan Plymouth en St. Johnstone, debuteerde in mei in de nationale ploeg. Dinsdagavond kwam hij namens Jong Ierland nog in actie tijdens het EK-kwalificatieduel met Estland, dat in een 5-0 zege voor de Ieren eindigde.

Aan Argentijnse zijde zal Sergio Batista plaatsnemen op de bank als coach. Tot vorige maand was Diego Maradona in dienst bij de Argentijnse bond (AFA), maar beide partijen braken met elkaar. Batista vervult de rol van interim-coach, totdat de AFA een geschikte nieuwe man heeft gevonden om La Albiceleste te leiden.

Bezig met laden …