voetbalzone

‘Silberbauer in serieuze belangstelling Blackburn’

10 aug 2009, 22:15
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2009, 22:15
Advertentie
Blackburn Rovers wil werk gaan maken van FC Utrecht-middenvelder Michael Silberbauer. Volgens Voetbal International heeft de Engelse middenmoter zich nog niet officieel gemeld in de Domstad, maar volgt het Silberbauer al geruime tijd.

Silberbauers zaakwaarnemer Karsten Aabrink geeft in het weekblad geen namen prijs van geïnteresseerde partijen. “Ik wil alleen bevestigen dat er verschillende clubs zijn die Silberbauer volgen”, aldus de Deense belangenbehartiger. Blackburn trok tot op heden een vijftal nieuwelingen aan; twee verdedigers, twee middenvelders en een spits.

Silberbauer (28) is met FC Utrecht begonnen aan zijn tweede seizoen in de Eredivisie. Eerder speelde de tienvoudig Deens international bij Aalborg en FC Kopenhagen. Hij houdt zich op de vlakte over een eventuele overgang overzees. “Ik speel voetbal en laat dit soort dingen aan mijn manager over. Wat ik zelf wil? Ik heb bij FC Urecht een contract en zit hier op mijn plaats. Maar ja, de Engelse competitie is natuurlijk heel attractief. Er zit niets anders op dan af te wachten.”
Bezig met laden …