voetbalzone

Simeone aast op landgenoot: ‘Hij zou ideaal zijn voor Atlético Madrid’

Peter Nusselder10 jun 2015, 12:50
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2015, 12:50
Advertentie

Atlético Madrid had de laatste jaren louter voltreffers bij het aantrekken van nieuwe spitsen; Radamel Falcao deed het uitstekend in het Vicente Calderón en ook diens opvolger Diego Costa was een schot in de roos. Na het vertrek van de topscorer naar Chelsea kwam Mario Mandzukic.

voetbalzone

De van Bayern München overgekomen Kroaat was echter minder succesvol dan zijn voorgangers en het lijkt erop dat los Colchoneros serieus op zoek zijn naar een nieuwe centrumaanvaller. Trainer Diego Simeone maakt er in ieder geval geen geheim van dat hij Carlos Tévez van Juventus graag aan zijn selectie zou toevoegen. De Argentijnse oefenmeester heeft zelf nog geen contact gehad met zijn landgenoot.

“Ik heb hem niet gesproken, echt niet. Maar ik weet dat de clubleiding van Atlético met zijn zaakwaarnemer in gesprek is”, geeft Simeone aan in gesprek met AS. “Spelers als Tévez heb je er altijd graag bij. Nog los van zijn scorend vermogen heeft hij de juiste instelling. Hij zou een ideale versterking zijn voor Atlético.”

Bezig met laden …