voetbalzone

‘Simpson is de playboy, Kanté de marathonman en Huth is de lolbroek’

Thijs Post05 mei 2016, 09:22
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2016, 09:22
Advertentie

Leicester City nam Andrej Kramaric over van HNK Rijeka, maar de aanvaller wist door de concurrentie van onder anderen Jamie Vardy geen basisplaats te veroveren. Kramaric trok op huurbasis naar TSG Hoffenheim, maar nu Leicester City de titel heeft gepakt wordt ook Kramaric gevraagd zijn zegje te doen over de spelers.

/

“Danny Simpson is de playboy, de vrouwen zijn weg van hem”, begint Kramaric in gesprek met 24 Sata. “N’Golo Kanté kan zo een marathon lopen, 42 kilometer is voor hem een fluitje van een cent. Robert Huth is de grootste lolbroek in de kleedkamer. Hij ziet er gevaarlijk uit en hij is sterk als een beer, maar het is een geweldige vent.”

“Wes Morgen is de aanvoerder die nooit schreeuwt, hij is een geweldig voorbeeld hoe iemand zich moet gedragen. Christian Fuchs is zeer intelligent en Jeffrey Schlupp is de krachtigste speler die ik ken. Hij heeft kracht en snelheid, ongelooflijk. Riyad Mahrez heb ik al eens vergeleken met Vahid Halilhodzic en Vardy is degene die de sfeer erin weet te houden. Als we verliezen, vertelt hij een grapje om ons op te beuren.”

Bezig met laden …