voetbalzone

‘Sinds hij het shirt van Liverpool draagt doet hij het fantastisch'

Yanick Vos29 aug 2016, 15:07
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2016, 15:07
Advertentie
/

Sadio Mané maakte deze zomer de overstap van Southampton naar Liverpool en heeft in zijn eerste weken als speler op Anfield een goede indruk gemaakt. Ook Gary McAllister, voormalig Liverpool-speler, geniet van de aanvaller. Hij vindt de komst van Mané een goede zet van manager Jürgen Klopp.

De 24-jarige Mané kostte Liverpool ruim veertig miljoen euro, maar na zijn eerste wedstrijden voor zijn nieuwe club heeft niemand het meer over zijn prijskaartje. Afgelopen zaterdag maakte hij een sterke indruk in het duel met Tottenham Hotspur (1-1). “Hij speelde uitstekend in de eerste helft”, zegt de 51-jarige McAllister op de clubwebsite van Liverpool. “Hij doet het fantastisch, vanaf het moment dat ik hem in het shirt van Liverpool zag. Hij kan een doelpunt maken, kansen creëren en heeft snelheid.”

Een andere speler die een goede indruk heeft achtergelaten op McAllister, is James Milner. De vice-aanvoerder van Liverpool speelt doorgaans op het middenveld, maar werd door Klopp ingezet als linksback. “Hij speelt waar de manager en club hem nodig heeft. Hij is zo’n type professional. In de afgelopen jaren heeft hij bij Leeds United, Newcastle United en Manchester City al op verschillende posities gespeeld. Hij is enorm veelzijdig en een echte teamspeler”, besluit McAllister.

Bezig met laden …