voetbalzone

Sint-Truiden gaat met PSV'ers Rymenants en Wuytens om de tafel

Daniel Cabot Kerkdijk04 jun 2010, 08:21
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2010, 08:21
Advertentie

Sint-Truiden sprak donderdag met PSV niet alleen over doelman Simon Mignolet. De Belgische club wil in de toekomst ook samenwerken met de Eindhovenaren. "Er is veel vertrouwen tussen de twee clubs", zegt sportief directeur Guy Mangelschots. "We willen samenwerken door spelers uit te wisselen. Er komt wel niks op papier. Het gaat om mondelinge afspraken op basis van wederzijds respect."

STVV wil graag Yanninck Rymenants en Stijn Wuytens overnemen van PSV. "Alles blijft bespreekbaar. PSV wil hen verhuren of verkopen", zegt Mangelschots in Het Belang van Limburg. "Nu gaan we eerst met de twee spelers om de tafel zitten." Wuytens zou volgens diverse media niet positief staan tegenover een overgang van Eindhoven naar Sint-Truiden.

Sint-Truiden eindigde afgelopen seizoen in de reguliere competitie als vijfde en in de play-offs greep men net naast een Europa League-ticket. Aanvaller Rymenants (21) wacht nog immer op zijn officiële debuut bij PSV. De één jaar jongere Wuytens kwam tot dusver in zeventien duels binnen de lijnen. Tussendoor werd hij uitgeleend aan De Graafschap.

Bezig met laden …