voetbalzone

Sint-Truiden heeft na paar maanden al genoeg van Caluwé

Bart Kruyt21 dec 2010, 08:22
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2010, 08:22
Advertentie

Tom Caluwé mag alweer vertrekken bij Sint-Truiden. De voormalig middenvelder van Willem II en FC Utrecht, die in de zomer van 2009 afscheid nam van de Nederlandse velden, stelt hopeloos teleur bij STVV en kan in januari op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. Het is niet bekend of Sint-Truiden nog een transfersom wil hebben voor de Belgische routinier.

Caluwé vertrok vorig jaar zomer van FC Utrecht naar Al-Wakrah in Qatar en ging na één jaar verder bij Sint-Truiden. In de eerste weken van het seizoen was de vervanger van Cephas Chimedza nog basisspeler, maar Caluwé (32) kon de verwachtingen niet waarmaken. Guido Brepoels heeft de Belg niet meer nodig en zette hem tijdens de laatste duels op de tribune.

In januari lijken de wegen van Caluwé en Sint-Truiden nu alweer te gaan scheiden. “We hebben de zaak met Tom besproken en we hebben hem meegedeeld dat hij een andere werkgever mag zoeken", legt Guy Mangelschots, technisch directeur bij de middenmoter, uit in Het Belang van Limburg. Caluwé speelde van 2000 tot 2009 in de Nederlandse Eredivisie.

Bezig met laden …