voetbalzone

Sint-Truiden moet 'nog eens goed nadenken' over bod op Mignolet

Daniel Cabot Kerkdijk03 jun 2010, 09:06
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2010, 09:06
Advertentie

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Simon Mignolet ligt. Sunderland bracht woensdag per fax bij Sint-Truiden een officieel bod uit op de veelbelovende doelman.
De 22-jarige Belg heeft na een bezoek aan de Engelse club zijn zinnen gezet op een vertrek naar de Premier League.

"Het was een ernstig bod", vertelt sportief directeur Guy Mangelschots aan Het Nieuwsblad. "We houden ons antwoord nu in beraad. We moeten nog eens goed nadenken." Volgens het dagblad zit Sint-Truiden vandaag ook nog aan tafel met PSV. De Eindhovenaren deed al een bod op Mignolet maar daar wil STVV nu nog verder over praten. In een mogelijke deal tussen beide clubs kan ook middenvelder Stijn Wuytens betrokken worden.

"Na het gesprek met PSV zullen we alles op een rijtje zetten. Ik denk wel dat er deze week nog een beslissing zal vallen", aldus Mangelschots. Mignolet zelf is er met Sunderland zo goed als uit. Hij kan er een contract tekenen voor vijf seizoenen. Ook bij PSV ligt een overeenkomst voor dezelfde periode klaar.

Het Eindhovens Dagblad komt met een andere versie. De doelman gaf enkele maanden geleden al zijn woord aan trainer Fred Rutten, maar gisteren kreeg de nieuwe PSV-manager Marcel Brands slecht nieuws van Guy Vandersmissen, de zaakwaarnemer van Mignolet. De jeugdinternational wil naar verluidt uitsluitend naar Sunderland, dat tevens dieper in de buidel wil tasten.

Bezig met laden …