Sivasspor komt tekort tegen Besiktas

06 apr 2008, 16:11
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2008, 16:11
Besiktas geeft de titelstrijd nog allerminst op. De nummer vier van de Turkse Süper Lig won zondagmiddag met 1-2 bij Sivasspor en heeft nu evenveel punten als de nummer drie.

De trefzekerheid van Filip Holosko maakte het verschil in Sivas. De Slowaak scoorde in het eerste kwartier twee doelpunten en voerde daarmee zijn totaal op naar vijf. De aanvaller kwam halverwege het seizoen over van Manisaspor.

Besiktas speelde de laatste tien minuten met tien man na de tweede gele kaart van Ibrahim Kas. De aansluitingstreffer van Mehmet Yıldız in de laatste minuut kwam te laat.

Sivasspor en Besiktas hebben met nog vijf speeldagen te gaan 61 punten. Galatasaray heeft evenveel punten, maar speelt later op de dag bij Gençlerbirligi. Met 65 punten is Fenerbahçe de trotse lijstaanvoerder in Turkije.