voetbalzone

Skrtel kan pijn niet meer verbijten en skipt interland Slowakije

Erik van Dam16 nov 2010, 11:08
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2010, 11:08
Advertentie

Martin Skrtel heeft noodgedwongen zijn afzegging moeten geven aan Slowaaks bondscoach Vladimir Weiss. Hij heeft nu al enkele dagen last van knie- en enkelklachten en speelde in het weekend al met pijnstillers tegen Stoke City. Daarom zal hij nu niet in actie komen voor zijn vaderland, dat woensdag vriendschappelijk uitkomt tegen Bosnië-Herzegovina.

/

Skrtel (25) is een belangrijke waarde voor de Slowaken en zal dan ook node gemist worden. Omdat het een oefenduel betreft, heeft Weiss de afmelding echter geaccepteerd. Skrtel wil eerst weer helemaal fit worden, voordat hij in actie komt. Komend weekend speelt Liverpool tegen West Ham United en hoopt Skrtel weer dusdanig hersteld te zijn van de klachten, dat hij kan spelen.

“Ik heb sinds de wedstrijd tegen Stoke last”, vertelt Skrtel aan SITA. “Voor de rust schopte iemand tegen mijn knie en moest ik verder spelen met pijnstillers. Maar ik verzwikte ook mijn enkel, maar dat is me al vaker overkomen. Na de wedstrijd heb ik de bondscoach gebeld en mijn situatie uitgelegd. Hij begreep het en gaf me vrije tijd. Het zou onzinnig zijn naar Slowakije te gaan, terwijl ik niet eens zeker weet of ik wel of niet kan spelen.”

Bezig met laden …