voetbalzone

Slaapkop Balotelli mist vliegtuig na avond stappen

10 feb 2009, 17:50
Laatst bijgewerkt: 10 feb 2009, 17:50
Advertentie
Mario Balotelli blijft voor opschudding zorgen. De spits van Internazionale, die al diverse malen kritiek kreeg van coach José Mourinho vanwege zijn gebrek aan werklust, miste maandagmorgen zijn vlucht richting het trainingskamp van de nationale ploeg onder de 21. Balotelli had zich verslapen na een avond stappen.



Italië onder 21 neemt het woensdag op tegen Zweden en Balotelli werd voor dit duel geselecteerd. De spits van Inter zou om half acht in de morgen het vliegtuig richting zijn ploeggenoten pakken, maar verscheen te laat en miste zijn vlucht. Vervolgens besloot Balotelli om in de auto te stappen en de tocht naar Triëste (zo’n 450 kilometer) via de wegen te maken.

Op zondagavond had Balotelli zich weer niet van zijn beste kant laten zien. De achttienjarige spits vierde met enkele andere voetballers als Andrea Barzagli, Giampaolo Pazzini en Christian Vieri feest in een discotheek en besloot rond de klok van half drie naar huis te gaan. Zijn bed bleek hierna bijzonder lekker te liggen. De vlucht van half acht bleek te vroeg te zijn voor de aanvaller, die daardoor de auto moest pakken.

Balotelli verscheen na een lange rit twintig minuten te laat op de training, maar coach Pierluigi Casiraghi wilde er niet teveel woorden aan vuil maken. “Mario zit bij de groep omdat hij goed gepresteerd heeft in dit elftal”, zei de oefenmeester. “Dit is voor hem een ideale mogelijkheid om zich weer te bewijzen.” Italië onder de 21 treedt woensdagavond om 21.00 uur als gastheer aan tegen de leeftijdsgenoten uit Zweden.
Bezig met laden …