voetbalzone

Slachtoffer tackle De Jong hoopt dit seizoen nog te kunnen spelen

Bart Kruyt06 apr 2010, 12:25
Laatst bijgewerkt: 06 apr 2010, 12:25
Advertentie

Stuart Holden hoopt snel weer te kunnen trainen. De middenvelder van Bolton Wanderers liep in de oefeninterland tussen Amerika en Nederland een breuk in zijn onderbeen op, maar wil de laatste twee competitiewedstrijden van het seizoen nog meespelen. “Het WK is het grotere doel dat ik voor ogen heb”, zei Holden tegen de BBC.

/

De Amerikaan speelde pas twee duels voor Bolton, voordat hij in de oefeninterland in de Amsterdam ArenA hard werd neergehaald door Nigel de Jong. Holden werd direct naar het ziekenhuis gebracht en daar bleek dat hij zijn onderbeen had gebroken. Inmiddels gaat het weer beter met de middenvelder en hij hoopt dit seizoen nog te kunnen spelen.

“Ik moet weer beginnen met trainen om weer fit te raken”, legde Holden uit aan de BBC. “In mijn hoofd zitten de laatste twee competitiewedstrijden van het seizoen: Tottenham-uit en Birmingham City-thuis. Ik hoop dat we op dit moment al zeker zijn van handhaving, maar zo niet, dan zal ik er alles aan doen om degradatie te voorkomen.”

Bezig met laden …