voetbalzone

Slachtoffer van komst Guardiola bij Man City wil zich laten verhuren

Bart Kruyt17 aug 2016, 12:38
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2016, 12:38
Advertentie

Joe Hart staat ervoor open om zich te verlaten verhuren door Manchester City. De doelman werd gepasseerd voor de eerste twee officiële wedstrijden onder Josep Guardiola en heeft begrepen dat City ook nog eens dicht bij de komst van Claudio Bravo van Barcelona is. Hart ziet het niet zitten om het hele seizoen op de bank (of zelfs op de tribune) te zitten en zoekt een oplossing.

/

Nu de transfermarkt nog maar twee weken geopend is, is enige haast wel geboden. Volgens de BBC heeft Hart nog niet besloten of hij definitief wil vertrekken bij City, de club waar hij in de afgelopen tien jaar toch van is gaan houden. De doelman maakte in 2006 de overstap van Shrewsbury Town en speelde bijna 350 officiële wedstrijden voor the Citizens.

De 29-jarige Hart was jarenlang de eerste keus onder de lat bij City, maar Guardiola ziet het duidelijk niet zitten in de Engels international. Tegen Sunderland en Steaua Boekarest keepte Willy Caballero en Hart zou nu op huurbasis willen vertrekken uit het Etihad Stadium. Everton (waar Hart Maarten Stekelenburg uit de basis kan verdrijven) en Sevilla worden genoemd als de clubs met interesse.

Bezig met laden …