voetbalzone

Slecht nieuws voor Ajax: Moisander mist topper tegen FC Twente

Bart Kruyt29 mrt 2014, 13:00
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2014, 13:00
Advertentie

Ajax moet het zondag in de topper tegen FC Twente zien te redden zonder Niklas Moisander. De verdediger liep donderdag in het bekerduel met AZ een knieblessure op en zaterdag is duidelijk geworden dat hij tegen Twente niet kan spelen. Moisander ontbreekt in de wedstrijdselectie, die Ajax zojuist bekend heeft gemaakt op de officiële website van de vereniging.

voetbalzone

De plaats van de Fin in de selectie wordt overgenomen door Mike van der Hoorn, maar het lijkt erop dat Stefano Denswil de plek van Moisander in de basiself zal gaan overnemen. Denswil zal dan gaan spelen naast Joël Veltman, die donderdag een rode kaart kreeg, maar zondag gewoon mag spelen. De schorsing die Veltman moet uitzitten geldt immers alleen voor het nationale bekertoernooi.

De Boer kan naast Moisander ook niet beschikken over de geblesseerden Siem de Jong en Viktor Fischer, maar verder heeft hij een fitte selectie. Ajax staat op het moment zeven punten voor op Twente en kan de ploeg van Michel Jansen zondag uitschakelen in de strijd om het kampioenschap.

Bezig met laden …