voetbalzone

Slecht nieuws voor Barcelona: 'Er is geen kans dat hij in januari zal vertrekke

Bart Kruyt31 dec 2015, 16:11
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2015, 16:11
Advertentie

Barcelona wil in januari wat extra vers bloed aantrekken en zou nadenken over de terugkeer van Denis Suárez, die in de zomer naar Villarreal ging. Barcelona heeft de mogelijkheid om het talent voor een reeds afgesproken prijs terug te kopen, maar die optie is alleen geldig voor de zomer. Villarreal-voorzitter Fernando Roig wil in januari absoluut geen zaken doen met Barcelona.

voetbalzone

Suárez ging vorig jaar zomer als onderdeel van de transfer van Ivan Rakitic naar Sevilla, maar was daar niet tevreden. In de afgelopen transferperiode stapte hij over naar Villarreal en nu zou Barcelona hem terug willen hebben. “Maar Denis heeft hier een contract voor vier jaar en er is absoluut geen kans dat hij in januari zal vertrekken”, beweert Roig.

“We kunnen in de zomer naar de situatie kijken, maar tot die tijd is er echt geen mogelijkheid dat hij vertrekt”, aldus Roig. “We denken er niet aan om spelers in januari te laten gaan: we hebben nu een sterke ploeg en willen met deze spelers doorgaan. Als we iemand binnen kunnen halen die ons sterker maakt dan zullen we dat doen, maar verder ben ik erg tevreden over onze groep.”

Bezig met laden …