voetbalzone

Slecht nieuws voor Meulensteen: 'Hij is niet gelukkig en wil vertrekken'

Bart Kruyt04 dec 2013, 12:15
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2013, 12:15
Advertentie

René Meulensteen denkt dat hij Dimitar Berbatov weer aan het scoren kan krijgen, maar de kans is of de opvolger van Martin Jol daar de kans voor krijgt. Berbatov blijkt namelijk niet gelukkig te zijn bij Fulham en wil in januari op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Dat laat zijn zaakwaarnemer weten aan Sky Sports: "Als het mogelijk is, wil hij graag vertrekken."

/

De 32-jarige Berbatov heeft dit seizoen pas twee keer gescoord in twaalf competitiewedstrijden, maar toch schijnt er nog wel wat belangstelling voor de Bulgaar te zijn. "Normaal gesproken praat ik niet over de transfermarkt, omdat niemand weet wat er in januari gaat gebeuren", zegt Emil Dantchev. "Maar ik kan wel zeggen dat Dimitar niet gelukkig is bij Fulham en graag weg wil."

"Ik kan niet zeggen of er al clubs zijn die zich hebben gemeld, maar Dimitar wil graag in Engeland blijven", vervolgt Dantchev, die daarmee een overstap naar het Turkse Trabzonspor lijkt uit te sluiten. Fulham heeft niet gereageerd op de uitlatingen van de zaakwaarnemer. Berbatov is bezig aan zijn tweede jaar op Craven Cottage en was vorig seizoen nog goed voor vijftien doelpunten.

Bezig met laden …