voetbalzone

Slecht nieuws voor Ten Hag: ‘Bod van Man United is voor ons niet hoog genoeg’

Noel Korteweg05 jul 2023, 21:39
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2023, 21:39
Advertentie

Manchester United heeft nog geen beet bij André Onana. Internazionale is niet onder de indruk van het eerste bod dat de Engelsen neerlegden voor de 27-jarige doelman, zo legt sportdirecteur Piero Ausilio uit in de Italiaanse media. "Zoals het er nu voor staat, voldoet het voorstel niet aan onze verwachtingen", aldus de directeur van Inter. "André is onze eerste doelman en een sleutelspeler, dus we willen hem houden. We zullen zien wat er gebeurt voordat we op 12 juli aan de voorbereiding beginnen."

Manchester United heeft woensdagochtend een 'mondeling' bod ingediend op André Onana, zo meldde Fabrizio Romano. Het bod, dat snel officieel ingediend zal worden, bedraagt 45 miljoen euro inclusief bonussen. Internazionale wil 60 miljoen euro zien voor de 27-jarige sluitpost, waardoor een akkoord nu nog ver weg is. Onana heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Old Trafford.

De keeperskwestie is al weken, zo niet maanden, hot topic bij de rode club in Manchester. Het contract van David De Gea liep vorige week af en de Spanjaard zelf wilde naar verluidt dolgraag verlengen. De sluitpost had zijn handtekening al onder een nieuwe verbintenis gezet, maar United trok die aanbieding plots in en deed vervolgens een nieuw aanbod tegen financieel lagere voorwaarden. Dat zag De Gea niet zitten, waardoor het onduidelijk is of het überhaupt nog tot een contractverlenging komt.

De club van Erik ten Hag kijkt daarom alvast verder en ziet in Onana de droomkandidaat voor de positie onder de lat. De Kameroener vertrok vorig jaar zomer transfervrij bij Ajax om Samir Handanovic te vervangen in het San Siro. Dat deed Onana naar behoren. De sluitpost speelde afgelopen seizoen 41 wedstrijden voor i Nerazzurri en hield daarin 19 keer de nul. Onana moest 36 keer vissen. De ex-Ajacied bereikte de Champions League-finale met Inter, maar ging in Istanbul ten onder tegen Manchester City (1-0).

Justin Bijlow
Ten Hag ziet in Justin Bijlow van Feyenoord een goedkoper alternatief voor Onana. De sluitpost ligt nog twee jaar vast in De Kuip, maar de landskampioen wil hem – zeker met het vertrek van Orkun Kökçü en de concrete interesse in Lutsharel Geertruida in het achterhoofd – helemaal niet laten gaan. Bijlow wil volgens Voetbal International dolgraag naar United.

{disclaimer_update}

Bezig met laden …