voetbalzone

‘Slimme Raiola bezorgt Manolev donderdag overstap naar Londen’

Erik van Dam30 jan 2013, 23:10
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2013, 23:10
Advertentie

Wie Mino Raiola de laatste jaren in de gaten heeft gehouden, weet dat de zaakwaarnemer vaak op de laatste momenten nog goede deals weet te regelen voor zijn cliënten. Dat lijkt hij ook donderdag weer te gaan bewijzen, want volgens verslaggevers van Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zal Stanislav Manolev donderdag waarschijnlijk overstappen naar Fulham.

/

De Bulgaarse vleugelverdediger is bij PSV overbodig en probeerde de voorbije dagen al meermaals een vertrek te forceren. Hij kwam niet opdagen bij de trainingen, maar bond uiteindelijk in en liet zijn gezicht later alsnog zien. Steeds weer dook de naam van Fulham op als club die hem mogelijk zou binnenhalen en het lijkt nu nog te zijn gelukt ook. Raiola heeft VI-verslaggever Thijs Slegers dat laten weten.

Volgens de Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar, tevens zaakwaarnemer van Martin Jol, zullen de handtekeningen donderdag worden gezet in Londen. Fulham huurt Manolev waarschijnlijk de rest van dit seizoen en heeft daarbij ook de optie hem definitief over te nemen. Bij PSV loopt het contract van de vaak verguisde verdediger na dit seizoen nog één jaar door. De club wilde in de zomer reeds van hem af, maar vond toen geen koper.

Bezig met laden …