voetbalzone

Slomka pakte nog geen punt bij Hannover maar mag blijven zitten

Bart Kruyt01 mrt 2010, 11:51
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2010, 11:51
Advertentie

Mirko Slomka heeft nog geen wedstrijd bij Hannover 96 gewonnen, maar hoeft niet te vrezen voor zijn baan. De clubleiding vergaderde maandagmorgen over hoe nu verder te gaan en besloot om achter de geplaagde trainer te blijven staan. “Aankomend weekend zit Slomka nog gewoon op de bank”, beloofde clubpresident Martin Kind.

/

Slomka volgde in januari de ontslagen Andreas Bergmann op, maar pakte vooralsnog geen punt. Hannover moest enkel nog maar nederlagen slikken en dit weekend ging het weer fout tegen VfL Wolfsburg, dat met 0-1 wist te winnen. Voor aankomend weekend staat de wedstrijd tegen degradatieconcurrent SC Freiburg op het programma.

“Ik ga er van uit dat we die wedstrijd winnen”, hield Kind de moed erin. Hij denkt dat een vroegtijdig afscheid van Slomka de problemen niet zal oplossen, maar weet ook dat er snel iets moet veranderen. Hannover staat voorlaatste en heeft nog maar één punt meer dan Hertha BSC, dat vorige week nog met 0-3 wist te winnen van Freiburg. “Dat moeten wij ook kunnen”, aldus Kind.

Bezig met laden …