voetbalzone

Slory slechts als 'guest player' naar Adelaide United van Coolen

Bart Kruyt21 dec 2010, 07:05
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2010, 07:05
Advertentie

Andwele Slory kondigde maandag aan dat hij voor anderhalf jaar zou tekenen bij Adelaide United, maar de werkgever van Rini Coolen maakt melding van een heel ander dienstverband. De huidige nummer twee van de A-League meldt dat Slory is binnengehaald als ‘guest player’, wat inhoudt dat hij tien duels mag meedoen. Vervolgens gaan club en speler verder kijken.

/

Slory diende vorige week zijn contract in bij Levski Sofia en kwam toen al snel bij Adelaide United uit. “We zochten naar een extra aanvaller voor op de vleugel, die bovendien snelheid en ervaring heeft”, zei Coolen. “Die kwaliteiten heeft Slory. Hij speelde in Nederland voor één van de grootste clubs van het land, Feyenoord, en speelde voor het nationale elftal. Hij wil het plezier terugvinden en dat bood ons de gelegenheid om hem te halen.”

De 28-jarige Slory is na de jaarwisseling inzetbaar voor Coolen. “Hij wilde weer met een Nederlandse coach gaan werken en hoopt het goede gevoel terug te vinden, na enkele teleurstellende maanden”, vervolgde de trainer over zijn aanwinst. “Hij kent het systeem dat we speelden en kan op beide vleugels uit de voeten. Ik weet zeker dat hij een aanwinst is voor onze ploeg.”

Bezig met laden …