voetbalzone

Slot moest lachen om suggestie Tadic: ‘Wel een stuk goedkoper dan Noa Lang’

Mart Oude Nijeweeme17 jul 2023, 08:39
Laatst bijgewerkt: 17 jul 2023, 08:39
Advertentie

Arne Slot hoopt dat de clubleiding van Feyenoord zich de komende weken slagvaardig toont op de transfermarkt. De succestrainer, die zondag tijdens de Open Dag vier nieuwe spelers uit de helikopter zag stappen, wil zijn selectie minimaal op twee posities versterken. Zo moet er nog een nieuwe buitenspeler worden aangetrokken en is de club op zoek naar een vervanger voor de naar Fenerbahçe vertrokken Sebastian Szymanski.

De Telegraaf schrijft dat Slot moest lachen toen de suggestie werd ingebracht dat Dusan Tadic even zonder club zat. "Hij is wel een stukje goedkoper dan Noa Lang! Maar nee, dat zal Tadic zelf wel niet willen ook. Maar, een speler van dezelfde kwaliteit is natuurlijk wel welkom", aldus de Feyenoord-trainer. Tadic is inmiddels voorzien en heeft een contract getekend bij Fenerbahçe.

Iemand die wel serieus in beeld is voor de flanken is Luka Ivanusec. De aanvaller van Dinamo Zagreb heeft volgens Transfermarkt een waarde van 12 miljoen euro. Arnaut Danjuma, die ook even in beeld was, is te duur gebleken. "Kijk naar wat bijvoorbeeld A-internationals van het Nederlands elftal kosten, dat hebben jullie ook kunnen zien bij Noa Lang. Maar dat is wel het niveau dat wij nastreven", aldus Slot.

Mocht Slot zijn twee gewenste versterkingen kunnen verwelkomen, dan heeft hij alle vertrouwen in een goed seizoen. "We hebben een heel sterk fundament en zijn veel verder dan aan het begin van vorig seizoen. Vorig jaar werd voorafgaand aan het seizoen gesteld dat we blij mochten zijn met plek vier of plek vijf. Nu willen we heel graag onze titel verdedigen. Dat brengt hele andere, hogere verwachtingen met zich mee."

Bezig met laden …