voetbalzone

Slovenen laten talent vertrekken: ‘Veel succes bij sc Heerenveen!’

Erik van Dam18 nov 2015, 07:21
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2015, 07:21
Advertentie
voetbalzone

De Sloveense laagvlieger NK Krsko heeft aangekondigd dat Vanja Drkusic aan de slag gaat bij sc Heerenveen. De jonge verdediger maakte nog deel uit van de Onder-17 lichting bij NK Krsko, maar zal de club uit zijn thuisland aanstonds verruilen voor Friesland. Daar zal hij verder gaan werken aan zijn ontwikkeling en proberen door te breken.

Zaakwaarnemer Nusret Jashari denkt dat de transfer snel in orde zal komen en ook NK Krsko rekent op een vlotte afwikkeling. Via Facebook laat de club weten dat de komende wedstrijd van de beloften de laatste is voor de jonge Drkusic. “Hij reist zondag naar Nederland en daar zet hij zijn loopbaan voort. Vanja is een jongen met een groot hart en met heel veel talent, die altijd alles gaf en waarde toevoegde”, klinkt het lovend.

“We wensen hem oprecht alle succes toe bij zijn nieuwe club sc Heerenveen. Veel geluk!”, laat NK Krsko trots weten. Drkusic maakte nog niet zijn debuut in de Sloveense competitie en komt in Friesland waarschijnlijk in één van de hoogste jeugdteams terecht.

Bezig met laden …