voetbalzone

Slowaken treuren nog om gelijkmaker in slotfase tegen Nieuw-Zeeland

Bart Kruyt20 jun 2010, 19:14
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2010, 19:14
Advertentie

Slowakije heeft de tweede groepswedstrijd reeds achter de rug, maar treurt nog altijd om het openingsduel. De Slowaken stevenden in de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland af op een zege, maar diep in de blessuretijd viel alsnog de gelijkmaker. Die laatste twintig seconden tegen Nieuw-Zeeland kunnen ons het toernooi kosten'', treurde middenvelder Vladimir Weiss jr, zoon van bondscoach Vladimir Weiss.

/

Slowakije verloor zondagmiddag van Paraguay en pakte tegen Nieuw-Zeeland dus slechts een punt, waardoor de ploeg van Weiss onderaan staat in Groep F. Kwalificatie voor de volgende ronde is niet onmogelijk, maar dan moet er in de laatste groepswedstrijd tegen Italië wel gewonnen worden. Weiss weet dat dit lastig zal worden en baalt nog vooral van de puntendeling met Nieuw-Zeeland.

“Ook al verloren we van Paraguay, toch hadden we eigenlijk al drie punten moeten hebben. Dan ga je toch een stuk lekkerder de laatste wedstrijd tegen Italië in”, stelde de middenvelder, die weet dat alles nog mogelijk is in de groep. “We gaan alles geven in de laatste wedstrijd tegen Italië, we zullen tot de laatste seconde vechten'', beloofde hij.

Bezig met laden …