voetbalzone

Smaakmaker Vitesse blijft schimmig: 'Chelsea heeft het voor het zeggen'

Matthijs van Laar11 apr 2015, 23:10
Laatst bijgewerkt: 11 apr 2015, 23:10
Advertentie
voetbalzone

Vitesse moet afwachten of het ook komend seizoen de beschikking heeft over Bertrand Traoré. De aanvaller heeft zich in de tweede seizoenshelft ontpopt tot een absolute smaakmaker, maar is en blijft eigendom van Chelsea. De man uit Burkina Faso zegt zelf nog niet te weten wat de toekomst hem zal brengen.

Traoré was zaterdag tegen Excelsior (1-3) opnieuw twee keer trefzeker voor de Arnhemmers en onderstreepte daarmee wederom zijn waarde. "Ja, dat gevoel is fantastisch", verklaarde hij na afloop van het duel in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik probeer elke wedstrijd belangrijk te zijn. Dus als ik twee keer scoor, ben ik trots."

Of hij ook komend jaar in Arnhemse dienst is, kon de negentienjarige aanvaller niet zeggen. "Ik kijk wel wat er na het seizoen gebeurt", ging hij verder. "Chelsea heeft het voor het zeggen waar ik ga spelen, al heb ik zelf als speler ook inbreng. We zien het wel." De international staat tot medio 2018 onder contract bij de Londense club, die hem al in 2010 weghaalde bij Auxerre.

Bezig met laden …