voetbalzone

Smith verruilt dug-out niet voor kantoor bij Rangers: 'Dat is zeker'

Peter Nusselder07 dec 2010, 13:03
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2010, 13:03
Advertentie

Alhoewel er personen zijn die graag zouden zien dat Walter Smith technisch directeur wordt bij Glasgow Rangers, als hij aan het einde van dit seizoen stopt als trainer, heeft de oefenmeester daar zelf geen oren naar. Smith ziet het niet zitten om een kantorbaan te gaan vervullen, vertelt hij.

/

“Ik zal je zeggen hoe mijn toekomst er níet uit gaat zien”, zegt Smith in de Schotse media, “ik wordt geen technisch directeur bij Rangers. Dat is wat het níet gaat worden; en dat is zeker. Dat mag je zwart op wit zetten”, benadrukte de coach. “Ik wil geen technisch directeur worden, omdat dat zou betekenen dat je over de schouder van een de trainer moet gaan meekijken.”

“Dat zou ik nooit kunnen doen”, legt Smith uit, ongeacht wie zou opvolger wordt in de dug-out bij The Gers. “Het maakt me niet uit of dat Ally McCoist is of iemand anders, dat zou er niet toe doen. Ik wil die positie gewoon niet. Het is een baan die ik niet wil en die ik daarom ook niet zal aannemen”, is de oefenmeester duidelijk. “Misschien dat ik ooit terugkeer als bestuurslid bij Rangers, maar niet meteen.”

Bezig met laden …