voetbalzone

'Sneijder belt met Amrabat en beslist snel over Galatasaray'

Bart Kruyt10 jan 2013, 15:38
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2013, 15:38
Advertentie

Volgens Turkse media zal de transfer van Wesley Sneijder naar Galatasaray snel worden afgerond. Internazionale accepteerde woensdag het bod van Cim Bom op de middenvelder, die donderdag in Turkije zou zijn aangekomen voor de medische keuring. Mocht Sneijder ingaan op de aanbieding van Galatasaray, dan wordt hij ploeggenoot van Nordin Amrabat.

/

Het Turkse Milliyet weet dat Sneijder telefonisch contact heeft gehad met zijn landgenoot. De negentigvoudig international wilde van Amrabat weten wat voor een club Galatasaray is en Amrabat zou zich lovend hebben uitgelaten over de huidige koploper van de Süper Lig. De kans dat Sneijder 'ja' zal zeggen op het avontuur in Istanbul zou daarmee weer wat groter zijn geworden.

Sportief directeur Bülent Tulun van Galatasaray heeft laten weten dat Sneijder 24 uur bedenktijd heeft gekregen om te kijken of hij wel of niet naar Turkije zou willen komen. Bülent is positief gestemd, maar bewaart wel zijn geduld met het bevestigen van Sneijders komst: "Ook al is de transfer voor 99 procent rond, dan nog kan het afketsen", zegt de beleidsbepaler van de Turkse grootmacht.

Bezig met laden …