voetbalzone

Sneijder: ‘Ik heb de laatste tijd liever dat mijn familie binnen blijft’

Gijs Freriks21 mrt 2016, 21:02
Laatst bijgewerkt: 21 mrt 2016, 21:02
Advertentie
/

Turkije werd de afgelopen tijd opgeschrikt door twee aanslagen. Bij een bomaanslag in Ankara kwam onder anderen de vader van spits Ümüt Bulut om het leven en afgelopen zaterdag zorgde een zelfmoordterrorist in een populaire winkelstraat in Istanbul voor ten minste vijf doden. Éen van hen is de terrorist zelf.

Wesley Sneijder woont in Istanbul en noemt de situatie in een interview met het ANP ‘beangstigend’: “Niet om stoer te doen, maar ik probeer er zo min mogelijk rekening mee te houden. Je moet verder, je kan jezelf niet opsluiten. Maar zeker wat mijn familie betreft, heb ik de laatste tijd liever dat ze binnen blijven. Hopelijk is het voorbij als ik terugga naar Istanbul.”

Sneijder zegt over de wegens terreurdreiging afgelaste topper tegen Fenerbahçe te hebben gesproken met zijn medespelers en familie: “Die wilde liever niet naar het stadion komen en thuisblijven. Dat zijn wel dingen die binnenkomen”, aldus de 31-jarige Sneijder, die zich momenteel met het Nederlands elftal voorbereidt op twee interlands.

Bezig met laden …