voetbalzone

Sneijder: ‘Ik weet al weer wat maandag het gesprek van de dag is’

Gijs Freriks16 nov 2014, 11:15
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2014, 11:15
Advertentie

Arjen Robben had er na het duel met Mexico flink de pee over in. Waar eerder Daryl Janmaat (Tsjechië) en Bruno Martins Indi (Italië, Kazachstan) opzichtig in de fout gingen, daar lieten woensdag Jetro Willems en Joël Veltman in verdedigend opzicht steken vallen. De aanvaller kookte voor de camera van SBS6 van woede.

voetbalzone

De contractspeler van Bayern München noemde man en paard en middenvelder Wesley Sneijder was het met de teksten van zijn medespeler eens: “Robben sprak de waarheid. Dat zijn de feiten. Maar zo alarmerend vond ik zijn woorden niet. We gaven de doelpunten te makkelijk weg en scoorden zelf moeilijk”, zegt Sneijder tegen NUsport.

“Maar als we puur naar het spel kijken: dat was bij vlagen goed", aldus Sneijder, die vindt dat de onrust over het al dan niet aanblijven van Guus Hiddink bij een zege op Letland maar eens ‘klaar moet zijn’: “Maar dit gaat in de media natuurlijk gewoon verder. Ik weet al weer wat maandag het gesprek van de dag is. Af en toe is Nederland wel een zeurland.”

Bezig met laden …