voetbalzone

'Sneijder kan broer achterna: Turkse middenmoter toont interesse'

Bart Kruyt06 jan 2014, 20:53
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2014, 20:53
Advertentie

Wesley Sneijder speelt bij Galatasaray en mogelijk zien we zijn jongere broer Rodney straks ook terug in de Süper Lig. Laatstgenoemde heeft geen toekomst bij RKC Waalwijk en staat volgens Turkse media in de belangstelling van Bursaspor. De Krokodillen zouden volgens de berichtgeving 500.000 euro willen betalen voor de middenvelder. Onduidelijk is of RKC al is benaderd.

/

De selectie van Erwin Koeman verblijft momenteel in Turkije, waar het zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft. Sneijder is echter niet meegereisd: de middenvelder speelde dit seizoen nog geen enkel duel voor RKC en is op zoek naar een nieuwe werkgever. "Ik blijf op eigen verzoek in Nederland trainen. Heeft niets met mijn houding te maken, integendeel", tweette Sneijder vorige week nog.

Bursaspor staat op het moment tiende in de Süper Lig en heeft met Sebastien Frey, Taye Taiwo en Tuncay Sanli enkele bekende namen op de loonlijst staan. De 22-jarige Sneijder kwam vorig seizoen nog tot 26 competitiewedstrijden voor RKC, waarvan 12 als basisspeler.

Bezig met laden …