voetbalzone

‘Sneijder kan overal ter wereld spelen, maar komt niet naar ons’

Erik van Dam10 dec 2012, 13:51
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2012, 13:51
Advertentie
/

Carlo Ancelotti heeft publiekelijk afstand genomen van het gerucht dat hij Wesley Sneijder gaat aantrekken. De Italiaanse manager van Paris Saint-Germain haalde al de nodige versterkingen uit de Serie A en daartussen zaten sterren als Thiago Silva en Zlatan Ibrahimovic. Sneijder wordt in januari echter niet de volgende en Daniele De Rossi evenmin, zo verklaart Ancelotti maandag.

Zondag kwam via de Italiaanse pers naar buiten dat Internazionale en PSG een akkoord zouden hebben gesloten over de winterse transfer van Sneijder naar Frankrijk. Onzin, zegt Ancelotti een dag later tegen Corriere dello Sport. “Sneijder komt niet naar ons, net zoals De Rossi niet komt. Onze club is er heel duidelijk over geweest: de enige die hier in januari arriveert is Lucas Moura.”

“Andere aankopen zullen niet gedaan worden. Sneijder heeft de kwaliteiten om overal ter wereld te spelen, maar dat betekent niet dat hij naar Parijs zal komen. We hebben nóóit met of over hem gesproken”, benadrukt Ancelotti. “De Rossi idem: die komt niet, zeker weten van niet.”

Bezig met laden …