voetbalzone

Sneijder: ‘Laten we wachten op de loting, dit is al heel erg mooi’

Erik van Dam12 mrt 2013, 22:36
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2013, 22:36
Advertentie
/

Wesley Sneijder verruilde in de winterstop Internazionale voor Galatasaray, mede omdat de Turkse topclub nog actief was in Europa. Dinsdagavond werd de eerste horde genomen, door met 2-3 te winnen bij Schalke 04 na de 1-1 remise in de heenwedstrijd. Sneijder prees zich erg gelukkig met dat resultaat en wacht nu af wie er uit de koker rolt als volgende stander van Cim Bom in de kwartfinales.

De 28-jarige middenvelder, die zeventig minuten bleef staan en toen plaatsmaakte voor Nordin Amrabat, zei niet te twijfelen aan de kansen op méér succes voor Galatasaray. Toch bleef hij voorzichtig in gesprek met Sky Sports. “We zitten nu bij de laatste acht en dat is al heel erg mooi. Laten we afwachten wat de loting ons brengt, het zal hoe dan ook lastig worden voor ons.”

“Maar het is sowieso een genot om bij de kwartfinalisten te zitten”, sprak Sneijder tevreden. Vorig seizoen reikte hij met Internazionale slechts tot de tweede ronde: daarin werd over twee duels bezien verloren van Olympique Marseille. Het jaar daarvoor versperde Schalke 04 hem de weg en nu nam Sneijder met zijn nieuwe club wraak op de Duitsers.

Bezig met laden …