voetbalzone

Sneijder volgt halve finale in Champions League op bijzondere plek in San Siro

Noel Korteweg17 mei 2023, 15:15
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2023, 15:15
Advertentie

Wesley Sneijder heeft dinsdagavond de halve finale van de Champions League tussen Internazionale en AC Milan (1-0) gevolgd tussen de harde kern van i Nerazzurri, zo is te zien op beelden op sociale media. De 38-jarige oud-voetballer bracht een bezoek aan de club waarmee hij in 2010 het miljardenbal won.

Op beelden op social media is te zien dat Sneijder wordt toegezongen door de supporters van Inter en dat hij de 1-0 van Lautaro Martínez viert. De zege op de aartsrivaal betekende dat de Italianen voor het eerst sinds 2010 in de finale van de Champions League staan. Toen werd de eindstrijd met 0-2 gewonnen ten koste van het Bayern München van Louis van Gaal, Mark van Bommel en Arjen Robben.

Sneijder verruilde Real Madrid in de zomer van 2009 voor Inter, dat vijftien miljoen euro voor hem betaalde. De recordinternational van Oranje speelde 116 duels voor i Nerazzurri, waarin hij goed was voor 22 doelpunten en 35 assists. Sneijder won naast de Champions League ook het WK voor clubteams, de Serie A, twee keer de Coppa Italia en de Italiaanse Supercup met Inter.

Bezig met laden …