Sneijder ziet Galatasaray vier keer scoren; prachtige vrije trap Selçuk

Gijs Freriks29 okt 2015, 20:35
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2015, 20:35

Galatasaray heeft de tweede plaats in het klassement van de Süper Lig weer overgenomen van Fenerbahçe. Zonder de geschorste Wesley Sneijder was de club uit Europees Istanbul donderdagavond met 4-0 te sterk voor Eskisehirspor.

Galatasaray was na één helft al klaar met Es-Es, want toen stond er al een 3-0 stand op het bord. Selçuk Inan schoot een vrije trap op prachtige wijze binnen, Burak Yilmaz kopte na een voorzet van Emre Çolak raak en de spits benutte in de blessuretijd een strafschop. Burak mocht aanleggen na een overtreding op Selçuk.

De bezoekers werden in de eerste helft één keer serieus gevaarlijk toen Engin Bekdemir het aluminium raakte. De fans in de Türk Telekom Arena hoopten dat hun favoriete ploeg de score in de tweede helft zou uitbouwen en dat lukte: invaller Bilal Kisa maakte er in de slotfase met een mooie wreeftrap 4-0 van. Lukas Podolski raakte eerder de paal.

Wesley Sneijder vermaakt zich prima op de tribune tijdens Galatasaray-Eskisehirspor! #geschorst #cimbom #superlig #instavoetbalzone