voetbalzone

Snelste Arsenal-speler daagt Bolt uit: ‘Wacht op een belletje vanuit Jamaica’

Yanick Vos16 sep 2016, 10:38
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2016, 10:38
Advertentie
/

Héctor Bellerín staat bij Arsenal bekend om zijn snelheid op de rechterflank. De Spaanse rechtsback verbrak in 2015 op de training het record van the Gunners op de veertig meter, welke in handen was van Theo Walcott. Nu hij de snelste man van Arsenal heeft verslagen, heeft hij zijn zinnen nu gezet op de snelste man ter wereld: Usain Bolt.

Bolt won deze zomer drie gouden medailles en bewees opnieuw de snelste man ter wereld te zijn. “Ik wacht op een belletje uit Jamaica”, zei Bellerín donderdagavond tijdens een sponsorevenement in Londen. “Ik heb hem een tijdje geleden al uitgedaagd en hij zei dat hij er misschien na de Olympische Spelen in Rio de Janeiro op in wilde gaan. Sindsdien ben ik aan het wachten, het heeft geen haast.”

Voorlopig mag de 21-jarige Spanjaard zich de snelste speler van Arsenal noemen. “Ons team zit vol met snelle jongens, ik denk dat snelheid vandaag de dag ontzettend belangrijk is in het voetbal. Alex Oxlade-Chamberlain en Theo Walcott zeggen altijd dat ze tegen mij willen rennen, maar het komt er nooit van.”

Bezig met laden …