voetbalzone

São Paulo maakt melding van miljoenentransfer Hernanes naar Lazio

Daniel Cabot Kerkdijk06 aug 2010, 23:31
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2010, 23:31
Advertentie

De oversteek van Anderson Hernanes de Carvalho Viana Lima, kortweg Hernanes, naar Lazio is een feit. São Paulo meldt vrijdag via de officiële kanalen dat de 25-jarige middenvelder met onmiddellijke overgang naar Italïë verkast. Volgens Braziliaanse en Italiaanse media betaalt de Serie A-club een bedrag van circa dertien miljoen euro.

/

De afgelopen dagen waren er veel tegenstrijdige berichten over een eventuele transfer van de middenvelder. Na de uitschakeling in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse evenknie van de Champions League, besloot São Paulo de transfer van Hernanes naar Lazio aan te kondigen. De middenvelder zal een dezer dagen na een medische keuring een contract voor vijf jaar ondertekenen.

Hernanes werd al ruim een jaar met diverse clubs uit Europa in verband gebracht. Zo schrokken AC Milan, Barcelona, Olympique Lyon en Real Madrid vorig jaar van de vraagprijs van São Paulo: 25 miljoen. Door haar financiële situatie en de wens van Hernanes zelf besloot de club haar vraagprijs echter aanzienlijk te laten zakken en toonde Lazio zich het meest slagvaardig.

Bezig met laden …