voetbalzone

São Paulo-spelers helpen coach niet en raken vier keer het houtwerk

Thijs Post17 okt 2011, 12:44
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2011, 12:44
Advertentie

Adilson Batista werd zondagavond ontslagen als trainer van São Paulo. Nu is dat geen schokkend nieuws, want hij was alweer de 31ste trainer in Brazilië die zijn biezen mocht pakken. Adilson werd verweten te weinig punten te pakken en wie zijn spelers ziet stuntelen in zijn laatste wedstrijd als hoofdcoach, kan alleen maar medelijden hebben.

São Paulo verloor met 3-0 van Atlético Goianiense en dat kostte Adilson de kop. Dat São Paulo niet scoorde mocht een klein wonder genoemd worden, want in één aanval raakten de spelers liefst viermaal het houtwerk. Een kopbal ging er via de lat en de paal niet in, de rebound belandde eveneens op de paal en ook de derde inzet ging tegen het aluminium.

Het is aan assistent-trainer Milton Cruz, die voorlopig de taken van Batista zal overnemen, om de spelers wel te leren scoren. Het ontslag van Batista betekent dat alleen Corinthians, Coritiba, Flamengo en Palmeiras nog dezelfde hoofdtrainer hebben als het begin van dit jaar. Het kwakkelende Atlético Paranaense is daarentegen alweer toe aan de vijfde trainer van het jaar.

Bekijk hier de beelden:

Bezig met laden …