voetbalzone

Soap bij Napoli: ‘Snap niet waarom de voorzitter zo furieus reageert’

Thijs Post19 jun 2016, 15:49
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2016, 15:49
Advertentie

Kalidou Koulibaly lijkt op ramkoers te liggen met zijn club Napoli. De mandekker wordt in verband gebracht met een transfer naar Chelsea en gevraagd naar een eventuele overgang zei Koulibaly wel oren te hebben naar een verhuizing. Voorzitter Aurelio De Laurentiis van Napoli reageerde furieus op die uitspraken; nu is het weer de beurt aan de hoek van Koulibaly.

/

De Laurentiis dreigde Koulibaly aan te klagen vanwege een verlies aan inkomsten. Omdat fans rekening houden met een transfer, wordt het replicatenue van Koulibaly niet meer verkocht en daardoor loopt Napoli volgens De Laurentiis veel geld mis. “De voorzitter overdrijft. We hebben rust nodig”, reageert zaakwaarnemer Bruno Satin in gesprek met Sky Italia.

“Koulibaly heeft gezegd dat hij al zes maanden wacht op een contractverlenging. De jongen heeft een wens uitgesproken, maar ik begrijp niet waarom De Laurentiis dan zo woedend reageert”, gaat Satin verder. “Sommige dingen hadden niet gezegd moeten worden, maar hij doet het veel beter dan iedereen verwacht had. We weten dat hij nog een contract voor drie seizoenen heeft, maar hij heeft een wens en daar heeft de club weet van. Niemand is onverkoopbaar, alles hangt af van de prijs.”

Bezig met laden …