voetbalzone

Soldado schiet Fenerbahçe te hulp tegen tweededivisionist

Demen Bulbul27 dec 2017, 19:21
Laatst bijgewerkt: 27 dec 2017, 19:21
Advertentie

Fenerbahçe heeft woensdagavond niet weten te overtuigen in de achtste finales van de Turkse Beker. De Gele Kanaries wisten op eigen veld pas in de slotfase afstand te nemen van tweededivisionist Istanbulspor: 2-0. Fenerbahçe verschafte zich zodoende wel een prima uitgangspositie met het oog op de return van over drie weken.

Fenerbahçe-trainer Aykut Kocaman koos voor het treffen met de stadsgenoot voor een sterke basiself. De oefenmeester moest het weliswaar nog altijd stellen zonder de geblesseerde Robin van Persie en Vincent Janssen, maar had wel de beschikking over onder anderen Martin Skrtel, Mehmet Topal, Souza en Mathieu Valbuena.

Toch duurde het tot voor een kwartier voor tijd voordat Fenerbahçe afstand wist te nemen van Istanbulspor, dat momenteel tiende staat op het tweede niveau in Turkije. Invaller Roberto Soldado opende twaalf minuten voor tijd de score na een fraaie combinatie met Giuliano en tekende vlak voor tijd ook nog voor de 2-0, door van dichtbij binnen te schieten nadat een schot van Hasan Ali Kaldirim in eerste instantie nog gekraakt was.

Bezig met laden …