voetbalzone

Sollied: ‘Bijna rond met nieuwe doelman’

31 jul 2009, 21:35
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2009, 21:35
Advertentie
Het keepersprobleem bij SC Heerenveen wordt waarschijnlijk op korte termijn opgelost. Trainer Trond Sollied gaf vrijdag tegenover Eredivisie Live te kennen dat de Friezen een voorlopige vervanger voor de geblesseerde Kenny Steppe op het oog hebben.

De Belgische doelwachter raakte tijdens de training geblesseerd aan zijn hand, waardoor hij minimaal zes weken niet in actie kan komen. Omdat Sollied geen vertrouwen heeft in Brian Vandenbussche, die vrijdag tegen Roda JC begint, zoekt hij naar een alternatief. “We zijn met een vervanger in gesprek en het is bijna rond”, zei Sollied, die geen namen wenste te noemen. Wel gaf hij aan dat het niet om een Nederlandse of Noorse sluitpost gaat.

Mogelijk is de 26-jarige Tsjech Martin Lejsál de gegadigde voor de vacante positie bij Heerenveen. De keeper van 1.FC Brno was eerder in beeld om bij Feyenoord de opvolger te worden van Henk Timmer, maar de Rotterdammers zagen om financiële redenen in tweede instantie af van het aanbieden van een proefperiode aan de Oost-Europeaan.
Bezig met laden …