voetbalzone

'Sommige spelers van PSG zullen vertrekken als hij trainer wordt'

Daniel Cabot Kerkdijk18 dec 2015, 15:07
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2015, 15:07
Advertentie

Laurent Blanc en Paris Saint-Germain praten al maanden over een langere samenwerking, maar het is nog altijd wachten op witte rook. De twijfels rondom de continuïteit van de oud-verdediger in het Parc des Princes zullen alleen maar toenemen nu José Mourinho niet langer voor de selectie van Chelsea staat. De Portugees wordt al langer met de Ligue 1-club in verband gebracht en mogelijk is komend seizoen hét moment.

voetbalzone

Olivier Dacourt kent Mourinho van hun gezamenlijke periode bij Internazionale en hoopt dat de Portugees juist niet in Parijs aan de slag gaat. "Als supporter van PSG, want ik ben Parijzenaar, wil ik niet dat hij trainer van mijn club wordt", zo erkent de voormalig middenvelder. "Ik heb geen problemen met zijn manier van trainen. Die is uitstekend."

"Maar op menselijk gebied kan hij soms verschrikkelijk zijn", zo verzekert Dacourt, die in gesprek met RMC aangeeft dat spelers die bij Mourinho buiten de boot vallen, vaak aan hun lot worden overgelaten. "Sommige spelers van PSG, degenen die Mourinho al een keer hebben meegemaakt, zullen vertrekken als hij trainer wordt." Maxwell, David Luiz, Ángel Di Maria en Zlatan Ibrahimovic werkten eerder met Mourinho samen.

Bezig met laden …