voetbalzone

‘Sommigen zijn er klaar voor en anderen niet, maar ik wilde echt naar Real’

Peter Nusselder16 dec 2013, 08:30
Laatst bijgewerkt: 16 dec 2013, 08:30
Advertentie

Hij was pas achttien jaar oud toen hij in 2011 van Racing Lens naar Real Madrid verkaste, maar Raphaël Varane heeft nooit spijt gehad van zijn keuze om naar Spanje te verhuizen. De verdediger brak vorig seizoen door onder leiding van José Mourinho en is inmiddels ook Frans international.

/

Hoewel Varane er in de aanloop naar zijn transfer goed over heeft nagedacht, heeft hij eigenlijk nooit getwijfeld. “Ik denk dat ik het gevoel had dat ik er klaar voor was, en ik wilde echt graag naar Real Madrid”, tekenen Spaanse media op uit de mond van de stopper. “Sommigen zijn er klaar voor en anderen niet, maar ik heb alles goed afgewogen en heb uiteindelijk de juiste beslissing genomen”, vindt de Fransman.

“Ik heb een jaar nodig gehad om me aan te passen, maar vorig seizoen ging het erg goed en speelde ik veel. Het is een kwestie van volwassenheid, ongeacht je leeftijd moet je er klaar voor zijn. Sommige dingen leer je door ervaring op te doen, maar eigenlijk doet het er niet toe hoe oud je bent. Al is het wel mooi dat ik al vaak bij de nationale ploeg heb gezeten terwijl ik pas twintig ben”, laat Varane weten.

Bezig met laden …