voetbalzone

‘Soms eet ik nog wel eens wat te veel chocola, maar daar houd ik zo van’

Erik van Dam06 jan 2016, 06:40
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2016, 06:40
Advertentie

In de laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen FC Twente, liet Peter Bosz de pas zestienjarige Mitchell van Bergen zijn debuut maken in de Eredivisie. Als jongste nieuwkomer ooit bij de Arnhemse club speelde Van Bergen de laatste vijf minuten mee tijdens de 5-1 overwinning. Van Bergen is ook meegegaan op trainingskamp in Spanje en doet daar zijn best indruk te maken op de technische staf.

voetbalzone

Bosz vertrok afgelopen maandag naar Maccabi Tel Aviv en nu is Rob Maas op interim-basis de trainer in Arnhem. Van Bergen is trots dat hij voor nu deel uitmaakt van de A-selectie van Vitesse en doet zijn best zijn visitekaartje af te geven. “Dit is weer een mooi moment voor mij. En meegenomen in de ontwikkeling die ik nu doormaak”, aldus Van Bergen in gesprek met Omroep Gelderland.

Dat een trainingskamp een wat vlak en eentonig verloop kan hebben, geeft voor Van Bergen niks. Het hoort er nu eenmaal bij, zegt hij. “Slapen doe ik hier goed, nu nog wat beter eten. Dan ben ik echt topfit. Soms eet ik nog wel eens wat te veel chocola. Maar daar houd ik zo van. In plaats van chocola zou ik eigenlijk pasta moeten eten. Maar het komt wel goed.”

Bezig met laden …